• Husum Danske Skole

Skolens mobilnummer 01573 8301444

Solveig Aggerholm den 30-08-2015
    Kære elever og forældre

Vi på Husum Danske Skole vil gerne gøre en forskel og signalere, at vi er for tolerance og menneskelighed. En tidligere elev fra vores skole er konstitueret som leder af flygtningelejren på Seeth kaserne. Vi har talt med ham, og vi vil gerne lave en indsamling på de ting, der mangler.
    Ca. 60% af flygtningene er mænd, der er flygtet fra at skulle gå i krig eller blive dræbt. Dette er også årsagen til, at der mangler herresko (op til str. 42), herretøj (gerne str. small) samt tasker og kufferter. Der er ikke brug for andet lige nu.
    Har I noget derhjemme af de manglende ting, vil vi gerne samle dem og sørge for, at de kommer til Seeth, hvor de vil blive modtaget med stor glæde.
    Hvis I har mulighed for at hjælpe, kan I aflevere tingene på skolens kontor.
    På forhånd mange tak!
    Solveig Aggerholm den 29-08-2015
    Kære alle
    Så er ferien slut og skolen starten på mandag kl. 7.50 for 2. -10. klasse. Vi mødes i skolegården kl. 7.50 til en fælles velkomst. Hvis det regner, bliver det i festsalen.
    Vi håber I har haft en dejlig sommerferie og glæder os meget til at se jer igen!
    Karl-Heinz Blumenau den 25-08-2015
    Kære elever og forældre

Vi håber alle har haft en dejlig ferie med mange gode oplevelser.

Snart skal I begynde på et nyt skoleår, dertil skal I bruge et nyt sæt bøger.
    De elever der ikke har afleveret deres skolebøger før sommerferien, er blevet blokeret i udlånssystemet og vil ikke kunne få udleveret nye bøger før alt er afleveret.

Så det er nok en god idé at bruge lidt tid på at finde bøgerne frem og tage dem med i skole 1. skoledag.

Vi glæder os til at møde jer.

fra skolebibliotekarerne
    Anne og Lis wink
    Solveig Aggerholm den 21-07-2015

Meddelelse heldagsskolen  august 2015
    I kan nu se hvilke hold, der er blevet oprettet. Der er desværre ikke nok deltagere til Digitale billeder og kulturcrew. Hvis I allerede har tilmeldt jer et af disse hold, kan I komme på kontoret og få jeres penge retur.
    Der er en del, som endnu ikke har betalt, I bedes komme op på kontoret og betale inden aktiviteterne begynder.
    Alle de oprettede heldagsskole aktiviteter starter i uge 37.
    Der kommer snarest ugedage på Kok-amok og Mini-kok, Kim Hasselmeyer skal lige have det passet ind med sit studie.
    Vedhæftet de forskellige lister. De er også synlige på opslagstavlen i forhallen på skolen.

Ved spørgsmål bedes i henvende jer til enten Ute eller Solveig på kontoret.

Solveig Aggerholm den 21-07-2015
    SSF holder i samarbejde med biblioteket sensommerfest den 9/9 udendørs ved biblioteket i Husumhus fra kl. 15-18. Man er velkommen til at medbringe salat eller kage, SSF sørger for at tænde grillen. Kød kan købes til billige penge. Alle børn af SSF medlemmer får gratis pølser. Der er gamle danske lege udenfor. Hvis vejret er dårligt vil der være klippe-klistre aktiviteter indenfor. Forældrekoret optræder.
    Af hensyn til indkøb beder vi om tilmelding senest den 7/9 til Daniela Caspersen på telefon 015201351285
    Vi håber at se så mange af jer som muligt!
Ingen aktuelle nyheder