Opslagstavlen

Intensive danskkurser på Jaruplund Højskole

På Jaruplund Højskole kan du lære dansk på intensive ugekurser. De tilbyder 7 niveauer, og alle kurser er godkendt til "Bildungsurlaub".
    Et ugekursus går fra går fra mandag til torsdag 08.30 - 16.00 og fredag 08.30 - 15.15, i alt 39 lektioner. Pris pr. ugekursus: 180,- Euro inkl. middag og kaffe/te.

Desuden tilbyder Jaruplund Højskole også weekendkurser.

Indholdsbeskrivelse til de enkelte kurser og tilmeldingsskema findes på højskolens hjemmeside www.jaruplund.com

Intensive Dänisch-Kurse an der Jaruplund Højskole

An der Jaruplund Højskole kannst du Dänisch in intensiven Wochenkursen lernen. Angeboten werden 7 Lernstufen. Alle Kurse sind als "Bildungsurlaub" anerkannt. Ein Wochenkurs geht von Montag bis Donnerstaf von 8.30 Uhr bis 16.00 Uhr sowie an Freitagen von 8.30 Uhr bis 15.15 Uhr, insgesamt 39 Lektionen. Preis pro Wochenkurs: Euro 180,- inkl. Mittagessen und Kaffee/Tee.

Zudem werden auch Wochenendkurse angeboten.

Die Beschreibung der einzelnen Kurse und Anmeldung findest du auf folgender Homepage: www.jaruplund.com

Martin Steffensen den 09-11-2018
  • ikon
    Det er sæson for lus, og der er desværre en del elever, som har fået konstateret lus. Vi beder jer derfor om at tjekke jeres barn og straks give os besked, hvis der konstateres lus.
    Solveig Aggerholm den 12-11-2018
  • ikon
    Hermed dagsorden for SR-mødet den 19/11 kl. 19.00 på lærerværelset.
    Solveig Aggerholm den 11-11-2018
    Kære forældre! smiley

Fra i dag er der mulighed for at tilmelde jer til de første skole-hjem-samtaler i år, som vi afholder d. 26/11 & d. 27/11.

I skal bare gå ind på menupunktet "Tilmelding", finde den tilsvarende lærer og booke en tid.
    Ellers så dukker tilmeldingerne også op på opslagstavlen.

Martin Steffensen den 05-11-2018
  • ikon

Vi holder i år julemarkedet i hallen på Husum Danske Skole lørdag den 24. november kl. 14-17
    Eleverne får i denne uge en invitation med hjem.
    Vi beder om hjælpe til kaffe/kagesalg og om donationer i form af kage eller en pose kaffe.

Vi håber også mange af jer forældre vil hjælpe klasserne med at sælge hjemmelavede ting eller vafler eller andre spændende ting. I kan tilmelde en bod ved mig senest mandag den 19. november.
    Vi håber at se mange af jer til et hyggeligt julemarked.
    Solveig Aggerholm den 30-10-2018
    Skoleforeningens ferieplaner fra til 2019
    Solveig Aggerholm den 01-10-2018
  • ikon
    Til alle elever og forældre!

Der kan lejes elevskabe (Schließfächer für Schüler) hos "Astra-Direct". Det koster 1,80 Euro per måned. Elever, der er interesseret, kan få mere info på kontoret eller på hjemmesiden: www.astradirect.de
    Karl-Heinz Blumenau den 24-08-2018